Fertilitetsbehandling kan udfordre et hvert parforhold

Det er helt almindeligt at  møde udfordringer i parforholdet, når hverdagen er fyldt op af barnløshed og man måske er gang med fertilitetsbehandling.

Men der er rigtig meget at gøre. Det er sjældent klassisk parterapi der skal til – men snarere et dybere forståelse for hinandens ståsteder. Det styrker nemlig parforholdet.

Det er nemlig i høj grad de ydre omstændigheder, som skaber problemerne end det er jeres relation i sig selv. Ofte er kærligheden og ønsket om en familie sammen stærkt inde bag alle de forskelle vi kan opleve hos hinanden.

Jeg hjælper par med at undgå at glide fra hinanden og med at finde en fælles vej sammen. På den måde oplever par der kommer hos mig, at de bliver stærkere sammen, mens de kæmper for at blive forældre

Husk at jeg tilbyder online samtaler

Gratis samtale

Jeg tilbyder altid en gratis og uforpligtende samtale, hvor i kan fornemme om jeg er den rigtige til at hjælpe jer, inden vi begynder vores samarbejde.

Samtalen kan foregå i telefonen, fysisk eller i mit online samtalerum. Du kan kontakte mig på almindelig vis eller se ledige tider og selv booke online.

Du kan lytte til et podcast afsnit, der handler om når fertilitetsbehandling skaber afstand i parforholdet her

 

Laura Kjær Jacobsen, Fertilitet & Familiedannelse

Laura Kjær Jacobsen, Fertilitet & Familiedannelse

Cand. pæd. i pædagogisk psykologi, jordemoder og samtaleterapeut

Hej og hjerteligt velkommen til Fertilitet & Familiedannelse.

Til dig der ikke kender mig, kan jeg sige, at jeg hjælper mennesker der oplever barnløshed og fertilitetsbehandling på nærmeste hold.

Jeg håber du finder hjælp her på siden gennem artikler, meditationer og Fertilitet & Familiedannelses podcast.

Overvejer du at komme i samtaleterapi hos mig (fysiske eller online), er du hjerteligt velkommen til, at booke en uforpligtende samtale med mig. Jeg vil glæde mig til at tale med dig og høre om din livssituation

 

Laura Kjær Jacobsen hjælper ved barnløshed, graivditet, efter fødseslreaktioner og fertilitetsbehandling

Her kan du også møde mig

Du er mere end velkommen til at sige hej via mine platforme på de sociale medier.

Eller følg Fertilitet & Familiedannelses podcast lige her.