At afslutte fertilitetsbehandling

 

Hvis man når dertil, hvor man overvejer at afslutte fertilitetsbehandling, har man været ubeskriveligt meget igennem.

En lang hård fase, der ofte har varet år og været fyldt med stress og svære følelser. Det ved du alt, alt for godt, når du er på denne side.

Der er en grund til, at man begynder at overveje om det er nu man skal stoppe og give slip, på det der er ens største og vigtigste drøm.

Det er fordi det er for svært at fortsætte, ødelægger for meget i ens liv, eller fordi perspektiverne for at det lykkedes, er for dårlige.

Men det er en proces, at nå dertil hvor man vover at give slip. Slip på tanker som “hvad nu hvis der sker næste gang” eller hvad nu hvis det kunne lykkedes med den behandling i stedet”…

En process som det kan være en kæmpe lettelse, at få hjælp til at håndtere.

Man er nemlig selv så dybt begravet i følelserne, måske udmattet og mentalt slidt, at det kan være goat at få hjælp til at se perspektiverne bag ens valg klart.

Samtaler kan hjælpe til at lande et helt andet sted. Der hvor du for alvor bliver klar til at se fremad, fordi du får bearbejdet den sorg der følger når man siger stop, efter at have kæmpet så indædt, måske gennem mange år.

Samtalerne kan være med til at placere den meningsløshed du måske føler lige nu, så du kan bevæge dig videre uden, at meningsløsheden, hele tiden er nærværende i dit liv.

Gratis forsamtale

Jeg tilbyder altid en gratis og uforpligtende samtale, hvor du kan fornemme om jeg er den rigtige til at hjælpe dig.

Samtalen kan foregå i telefonen, fysisk eller i mit online samtalerum. Du kan kontakte mig på almindelig vis eller booke online uforpligtende samtale online nedenfor.

Laura Kjær Jacobsen, Fertilitet & Familiedannelse

Laura Kjær Jacobsen, Fertilitet & Familiedannelse

Cand. pæd. i pædagogisk psykologi, jordemoder og samtaleterapeut

Hej og hjerteligt velkommen til Fertilitet & Familiedannelse.

Til dig der ikke kender mig, kan jeg sige, at jeg hjælper mennesker der oplever barnløshed og fertilitetsbehandling på nærmeste hold.

Jeg håber du finder hjælp her på siden gennem artikler, meditationer og Fertilitet & Familiedannelses podcast.

Overvejer du at komme i samtaleterapi hos mig (fysiske eller online), er du hjerteligt velkommen til, at booke en uforpligtende samtale med mig. Jeg vil glæde mig til at tale med dig og høre om din livssituation

 

Laura Kjær Jacobsen hjælper ved barnløshed, graivditet, efter fødseslreaktioner og fertilitetsbehandling

Her kan du også møde mig

Du er mere end velkommen til at sige hej via mine platforme på de sociale medier.

Eller følg Fertilitet & Familiedannelses podcast lige her.