Overvælder dine følelser dig, bedøver du sig selv væk fra dem, eller har du svært ved at mærke og sætte ord på dine følelser?

Følelser er en naturlig del af det, at være menneske. Gennem tiden har vi brugt mange kneb og terapeutiske værktøjer for at få ”brugt” med dem.

Men det kan være svært, når man står i noget så essentielt i livet, som det er at have svært ved at få børn, være gravid eller at blive forældre. Det påvirker os mennesker på så dybt et psykologisk plan, når livet slår knuder her.

Forløsningen (og løsningen) ligger i den fulde accept af de følelser der viser sig for dig. Følelser er forgængelige og omskiftelige, det bedste vi kan gøre er at få et afslappet forhold til at ”være sammen med” dem ind til de slipper os igen for en stund.

Du kæmper måske en daglig kamp med dine følelser, som fylder og dræner dig og die relationer. Måske uden du lægger mærke til det. Du er bare er vant til at det er sådan det er.

Se denne video og opdag vejen til, at skabe et frugtbart og balanceret forhold til dine følelser. Når du gør det, giver du slip på kampen for at kontrollere dem, eller slip kampen for at undgå følelserne.

Brug for hjælp?

Kontakt mig for en gratis afklarende samtale i telefonen

Under vores samtale vil jeg lytte til, hvordan du har det og du vil få mere klarhed over din situation og dine muligheder.

Tilbuddet gælder også dig der læser med som pårørende. Samtalen kan give dig indsigt i, om den du er bekymret for, har behov for hjælp. Og du vil få vinden om hvad du kan gøre for, at støtte vedkommende bedst muligt.

Laura Kjær Jacobsen - Klinik for Fertilitet & Familiedannelse