Barnløshed & fertilitetsbehandling

Er du eller din kæreste er i fertilitetsbehandling? Så er det ikke underligt hvis du har det svært lige nu. Der er ubeskriveligt meget på spil, når man kæmper for at blvie mor eller far. Det rammer nemlig nogle af vores aller dybeste og mest eksistentielle følelser, når det er svært at få børn. 

Det ved du desværre helt sikkert kun alt for godt.

Det påvirker stort set alle områder af livet når man ikke kan få børn, selvom man ønsker sig det inderligt. Derfor er det ikke underligt, hvis du føler det kommer til at fylde meget i dine tanker og følelser.

Stress og depressionssymptomer er almindelige blandt mennesker, der kæmper for at få børn. Mange oplever grublerier der ikke vil stoppe og følelser der er meget svære at placere og rumme.

Samtalerne kan være en stor hjælp og lindring undervejs i et fertiltietsbehandlingsforløb og i forbindelse med ufrivillig barnløshed i det hele taget.

Jeg hjælper mennesker i fertilitetsbehandling, med at komme godt igennem fertilitetsbehandlingsforløb, usikkerhed og graviditetstab og til at finde ro med deres virkelighed gennem samtaleterapi.

Jeg hjælper par, der mærker hvordan deres situation slider på dem, med at opbygge nærhed og blive stærke sammen gennem det de oplever.

Jeg hjælper mennesker, der overvejer at afslutte behandlingen/slutter behandling og i stedet finde mening med et liv uden egne børn.

Jeg hjælper kvinder og mænd, der ønsker støtte til livsstilsændringer og vægttab i forbindelse med fertilitetsbehandling

og meget mere… 

Vælg det punkt i drop down menuen som peger i retning af det du søger og læs mere. Eller kontakt mig for en uforpligtende samtale med det samme og mærk hvad samtaleterapi kan gøre eller og om jeg er den rette til at hjælpe dig.

Uforpligtende forsamtale

Jeg tilbyder altid en gratis og uforpligtende samtale, hvor du kan fornemme om jeg er den rigtige til at hjælpe dig, inden vi begynder vores samarbejde.

Samtalen kan foregå i telefonen, fysisk eller i mit online samtalerum. Du kan kontakte mig på almindelig vis eller booke online uforpligtende samtale online nedenfor.

Laura Kjær Jacobsen, Fertilitet & Familiedannelse

Laura Kjær Jacobsen, Fertilitet & Familiedannelse

Cand. pæd. i pædagogisk psykologi, jordemoder og samtaleterapeut

Hej og hjerteligt velkommen til Fertilitet & Familiedannelse.

Til dig der ikke kender mig, kan jeg sige, at jeg hjælper mennesker der oplever barnløshed og fertilitetsbehandling på nærmeste hold.

Jeg håber du finder hjælp her på siden gennem artikler, meditationer og Fertilitet & Familiedannelses podcast.

Overvejer du at komme i samtaleterapi hos mig (fysiske eller online), er du hjerteligt velkommen til, at booke en uforpligtende samtale med mig. Jeg vil glæde mig til at tale med dig og høre om din livssituation

 

Laura Kjær Jacobsen hjælper ved barnløshed, graivditet, efter fødseslreaktioner og fertilitetsbehandling

Her kan du også møde mig

Du er mere end velkommen til at sige hej via mine platforme på de sociale medier.

Eller følg Fertilitet & Familiedannelses podcast lige her.