Barnløshed og fertilitet

Jeg hjælper…

Dig der kæmper indædt for at blive mor eller far

Dig der er i fertilitetsbehandling

Dig der oplever at miste og have svært ved at gennemføre en graviditet

Dig der er permanent ufrivilligt barnløs

 

Laura Kjær Jacobsen - Klinik for Fertilitet & Familiedannelse

En-til-en samtaler & terapi

Jeg tilbyder individuelle samtaler i min klinik i Skørping og on-line på en sikker platform. 

Hvorfor er terapi godt, når man kæmper for at blive mor eller far?

Når man kæmper for at blive mor eller far, er der ubeskriveligt meget på spil. Det ved du helt sikkert alt for godt.

Det kan let komme til at fylde så meget i tankerne og følelserne, at det bliver svært at være i livet.

Som kvinde har du måske hyppigt og intenst fokus på dine handlinger, på hvad der sker i din krop og på andre mennesker. Det er utroligt krævende og årsag til en masse tanker og ubehag.

Det vækker også en masse følelser – som man kan være bange for er er skadelige og derfor prøver at begrave, for at forsøge at holde modet højt.

Det sammen gælder for dig der er mand. Du fokuserer måske mest på hvordan din kæreste har det og bruger rigtig mange kræfter på holde sammen på det hele og sikre at hun har det så godt som muligt.

Det kan være svært at arbejde med sine følelser og tanker på egen hånd – særligt når man kæmper for at holde sig positiv og gøre alt hvad man kan for at det lykkedes at blive gravid.

Man kommer nemt til at underkende de tunge følelser, som ofte er dem der skaber allermest uro i ens liv. Følelserne slipper først når de får lov at få plads. Derfor sætter det også gang i et sundt flow, når man begynder at arbejde med sine følelser, oplevelser og tanker mens man kæmper for at blive forældre. Det samme gælder hvis du nu er der hvor du har afsluttet fertilitetsbehandling og skal leve et liv uden egne børn.

Samtalerne vil være forløsende for dig. Du vil få indsigter, som sætter vind i de sejl, der gør at du kommer i kontakt med dig selv, bliver lidt gladere, mere afslappet og igen kan begynde at mærke hvad der gør dig godt. 

Kan jeg lettere blive gravid hvis jeg er i terapi?

Undersøgelser viser at det øger chancerne med mindst 20%, at være i et terapeutisk forløb samtidig med, at man er i fertilitetsbehandling. Forskningen viser endnu ikke hvorfor det har så positiv en indvirkning at være i terapi.

Permanent ufrivillig barnløshed

Det kan være du er et helt andet sted. Der hvor du kan mærke, det er tid at slutte kampen for at blive mor eller far til dit eget barn. Til dig vil jeg bare sig, at jeg ved du har været uendeligt meget igennem, når du når her til.

Samtaler kan hjælpe dig med, at bearbejde den dybe sorg som følger med og samtidig holde dig fokuseret på dine ønsker og drømme for fremtiden. Det er vigtigt at bearbejde  dine følelser og tanker omkring dit liv, din beslutning og din fremtid, så det ikke kommer til at kaste unødigt lange skygger i dit liv fremover. 

Gratis forsamtale

Jeg tilbyder altid en gratis og uforpligtende forsamtale i telefonen, bare ring 60635720. Her kan du også få et bedre indtryk af om jeg er den rette til at hjælpe dig..

Du er velkommen til kontakte mig på telefon/sms  60635720 eller mail familiedannelse@outlook.com for booking af en tid. Samtalerne kan enten foregå on-line eller fysisk i min klinik.

Her kan du også møde mig

Du er mere end velkommen til at sige hej via mine platforme på de sociale medier.

Eller følg Fertilitet & Familiedannelses podcast lige her.

Laura Kjær Jacobsen - Klinik for Fertilitet & Familiedannelse