Barnløshed og fertilitets-behandling

Laura Kjær Jacobsen - Klinik for Fertilitet & Familiedannelse

Hvis du er i fertilitetsbehandling, er der stor sandsynlighed du har det rigtig svært lige – og det er ikke underligt, for det rammer nemlig nogle af vores aller dybeste og mest eksistentielle følelser, når det er svært at få børn.

Det er utrolig hårdt, slidsomt og tager voldsomt på både kræfter, energi – og parforhold. Selvom du er god til at navigere i det,er det vigtigt at passe på sig selv. 

Hvorfor er samtaleterapi godt, når man kæmper for at blive mor eller far?

Når man kæmper for at blive mor eller far, er der ubeskriveligt meget på spil. Det ved du helt sikkert alt for godt.

Det kan let komme til at fylde så meget i tankerne og følelserne, at det bliver svært at være i livet.

Til dig der er kvinde

Som kvinde har du måske hyppigt og intenst fokus på dine handlinger, på hvad der sker i din krop og på andre mennesker. Det er utroligt krævende og årsag til en masse tanker og ubehag.

Det vækker også en masse følelser – som man kan være bange for er er skadelige og derfor prøver at begrave, for at forsøge at holde modet højt.

Til dig der er mand

Det samme gælder for dig der er mand, du er sandsynligvis også  på overarbejde.

Du fokuserer måske mest på hvordan din kæreste har det og bruger rigtig mange kræfter på holde sammen på det hele og sikre at hun har det så godt som muligt. Det er ligeså betydningsfuldt for dig, at det er svært at blive far. Du må gerne værne om dig selv.

Det kan samtaleterapi give dig

Det kan være svært, at arbejde med sine følelser og tanker på egen hånd – særligt når man kæmper for at holde sig positiv og gøre alt hvad man kan for, at det lykkedes at blive gravid.

Man kommer nemt til at underkende de tunge følelser, som ofte er dem der skaber allermest uro i ens liv. 

Derfor sætter det også gang i noget godt, når man begynder at tale om sine følelser, oplevelser og tanker og får de rigtige værktøjer til at leve med dem.

Du er velkommen til at gøre brug af en gratis uforpligtende samtale, hvis du gerne vil mærke hvor meget samtaler faktisk kan betyde.

Kan jeg lettere blive gravid hvis jeg er i terapi?

Undersøgelser viser at det øger chancerne med mindst 20%, at være i et terapeutisk forløb, samtidig med at man er i fertilitetsbehandling. Forskningen viser endnu ikke hvorfor det har så positiv en indvirkning, at være i terapi.

Du kan læse mere om hvorfor terapi er godt og hvad det kan give dig, mens du er i fertilitetsbehandling lige her

Gratis forsamtale

Jeg tilbyder som nævnt, altid en gratis og uforpligtende samtale, hvor du kan fornemme om jeg er den rigtige til at hjælpe dig, inden vi begynder vores samarbejde.

Samtalen kan foregå i telefonen, fysisk eller i mit online samtalerum. Du kan kontakte mig på almindelig vis eller booke online uforpligtende samtale online nedenfor.

Laura Kjær Jacobsen hjælper ved barnløshed, graivditet, efter fødseslreaktioner og fertilitetsbehandling

Her kan du også møde mig

Du er mere end velkommen til at sige hej via mine platforme på de sociale medier.

Eller følg Fertilitet & Familiedannelses podcast lige her.