Velkommen til dig der venter barn

 

Jeg er glad for at du er her.

Her hos mig kan du få en-til-en samtaleterapi, parsamtaler og dybdegående fødselsforberedelse som er tilpasset dig/jer.

Der er mange grunde til, at en graviditet kan være svær

Det er noget de færreste ved, men det er faktisk almindeligt, at man ikke bare er glad når man venter barn. Nedenfor kan du læse lidt mere om nogle af de årsager, der kan være til det. Det kan være du kan genkende dig selv i noget af det jeg skriver.

Det er heller ikke ualmindeligt at udvikle en fødsesldepression allerede mens barnet er på vej.

Hvis du kæmper med dine tanker og følelser her under graviditeten, skal du vide at samtaler, med en der virkelig ved noget om det, kan gøre en verden til forskel.

Det kan være dybt forløsende at få lov til at sætte ord på de følelser og tanker, som måske føles meget forbudte eller ubehagelige. Og jeg kan hjælpe dig med at forstå det du oplever.

Samtaleterapi kan være afgørende for, at du får det bedre, i stedet for at gå og blive med med at kæmpe med det du oplever.

Du kan være her af forskellige årsager. Derfor kan du i drop down menuen læse lidt om de forskellige områder, jeg oftest hjælper mennesker, der venter barn med.

Uforpligtende samtale

Jeg tilbyder altid en gratis og uforpligtende samtale, hvor du kan fornemme om jeg er den rigtige til at hjælpe dig. Den er du hjerteligt velkommen til at benytte.

Samtalen kan foregå i telefonen, fysisk eller i mit online samtalerum. Du kan kontakte mig på almindelig vis eller booke online uforpligtende samtale online nedenfor.

.

 

Laura Kjær Jacobsen, Fertilitet & Familiedannelse

Laura Kjær Jacobsen, Fertilitet & Familiedannelse

Cand. pæd. i pædagogisk psykologi, jordemoder og samtaleterapeut

 

Hej og hjerteligt velkommen til Fertilitet & Familiedannelse.

Til dig der ikke kender mig, kan jeg sige, at jeg hjælper mennesker der er i vanskelige livssituationer,  mens de kæmper for at blive forældre, er i fertilitetsbehandling, mens de venter barn eller når de har født og bliver forældre.

Jeg håber du finder hjælp her på siden gennem artikler, meditationer og Fertilitet & Familiedannelses podcast.

Overvejer du at komme i samtaleterapi hos mig (fysisk eller online), er du hjerteligt velkommen til, at booke en uforpligtende samtale med mig. Jeg vil glæde mig til at tale med dig og høre om din livssituation

 

Laura Kjær Jacobsen hjælper ved barnløshed, graivditet, efter fødseslreaktioner og fertilitetsbehandling

Her kan du også møde mig

Du er mere end velkommen til at sige hej via mine platforme på de sociale medier.

Eller følg Fertilitet & Familiedannelses podcast lige her.