En hård graviditet

 

En graviditet kan både være svær fysisk og følelsesmæssigt

 

Det kan være, at du er syg i forbindelse med din graviditet, lider af svær bækkenløsning eller af kvalme og opkast eller må være indlagt.

I de tilfælde vender graviditeten fuldstændig op og ned på det liv, du havde før du blev gravid. Dertil kommer de smerter og det fysiske ubehag du oplever.

Det er naturligt, at det er enormt udfordrende at være i. Det kan vække en masse frustrationer, ubehagelige tanker og følelser i dig. Og har du andre børn, som du måske må være væk fra, kan det også bidrage til at gøre det rigtig hårdt følelsesmæssigt.

Det kan også være at din graviditet er svær på den måde, at du går med en masse bekymringer og indre uro. Det kan være du har svært ved at glæde dig over graviditeten, eller svært ved at knytte dig til det lille barn du venter. 

Ligesom mange oplever at være ængstelige under graviditeten og måske have rigtig svært ved, at tolke de signaler kroppen sender. Det kan føles som en stort ansvar at være den der skal opdage, hvis noget ikke er okay med barnet. Særligt hvis man samtidg er meget bekymret og/eller fysisk belastet.

I de her situationer kan samtaler være en kæmpe forløsning. Jeg hjælper mennesker, der på forskellig vis kæmper i graviditeten, på en måde som er både meningsfuld, virkningsfuld og forløsende for dem. De situationer jeg beskriver ovenfor, er meget forskellige og kalder på hver sin omsorg og terapeutiske tilgang.  

En samtaleforløb kan give så meget mere ro. Det er et rum hvor der er plads til alle følelser og tanker. Et rum hvor du virkelig bliver hjulpet med at håndtere det, du er udfordret af. Jeg vil opfordre dig til at booke en uforpligtende forsamtale med mig, for at fornemme, hvad det faktisk kan gøre for dig i din situation.

Uforpligtende samtale

Jeg tilbyder altid en gratis og uforpligtende samtale, hvor du kan fornemme om jeg er den rigtige til at hjælpe dig. Den er du hjerteligt velkommen til at benytte dig af.

Samtalen kan foregå i telefonen, fysisk eller i mit online samtalerum. Du kan kontakte mig på almindelig vis eller se ledige tider og selv booke online.

 

.

 

Laura Kjær Jacobsen, Fertilitet & Familiedannelse

Laura Kjær Jacobsen, Fertilitet & Familiedannelse

Cand. pæd. i pædagogisk psykologi, jordemoder og samtaleterapeut

 

Hej og hjerteligt velkommen til Fertilitet & Familiedannelse.

Til dig der ikke kender mig, kan jeg sige, at jeg hjælper mennesker der er i vanskelige livssituationer,  mens de kæmper for at blive forældre, er i fertilitetsbehandling, mens de venter barn eller når de har født og bliver forældre.

Jeg håber du finder hjælp her på siden gennem artikler, meditationer og Fertilitet & Familiedannelses podcast.

Overvejer du at komme i samtaleterapi hos mig (fysisk eller online), er du hjerteligt velkommen til, at booke en uforpligtende samtale med mig. Jeg vil glæde mig til at tale med dig og høre om din livssituation

 

Laura Kjær Jacobsen hjælper ved barnløshed, graivditet, efter fødseslreaktioner og fertilitetsbehandling

Her kan du også møde mig

Du er mere end velkommen til at sige hej via mine platforme på de sociale medier.

Eller følg Fertilitet & Familiedannelses podcast lige her.