Hvordan har du det i de perioder, hvor du har en god fornemmelse af, hvad din mand tænker om jeres situation og hvordan han har det mens i arbejder på at blive forældre?

 

Giver det lidt mere ro i dit liv?

 

Måske det dig giver mere overskud, at du ved hvordan han har det. Måske du har en fornemmelse af, at der er et givende bånd imellem jer.

 

Det styrker jeres parforhold, at du har viden om hvad der sker inden i ham og at han får mulighed for at fortælle om det.

 

Men det kan faktisk være temmelig svært at få ordentlig indsigt i, hvordan din mand har det. Det kan blandt andet være fordi han har mere travlt med at passe på dig end at mærke hvad der foregår inden i ham.

 

Jeg møder en del mænd i min praksis. Når de kommer, er det ofte fordi de gennem lang tid, hverken har mærket, erkendt eller fået sat ord på hvordan de har det indvendig. Og så rammer det dem virkelig, fordi følelserne lige pludselig kommer med 100 kilometer i timen. Måske i en periode hvor han oplever, at du er lidt mere oven på.

 

Derfor er det en gave for både dig og ham, at give ham plads til at få talt lidt om det løbende, så følelserne ikke hober sig op hos ham.

 

I praksis kan det god være ganske udfordrende at få ham til at tale om det.

Men det er faktisk ret enkelt… du skal bare gå til ham på den rette måde.

 

I det her podcast afsnit kan du blandt andet finde ud af, hvordan du kan få din mand til at åbne op og fortælle hvordan han har det. Det giver dig indsigt, ro og tryghed og betyder han får lidt luft for det han oplever. Det giver jer begge lidt mere energi og overskud til at fortsætte jeres fælles kamp.

Varme hilsner

Laura

Du kan læse meget mere om fertilitet og parforhold under gratis hjælp og vejledning

 

Teknik nummer 2