Jeg glad for, at du er på denne side.

Det fortæller mig, at du er klar til at række ud og få den hjælp der gør, at du kan få det bedre.

Sådan booker du en gratis samtale (ca 30 min.)

Send mig mail på familiedannelse@outlook.com eller sms 60635720. Fortæl gerne lidt om dig selv og din situation, samt hvornår det kunne passe dig, med en samtale.

Eller book med det samme og find det tidspunkt der passer dig bedst via online booking. 

Mulighed for tilskud og rabatter

Den gratis samtale er ganske uforpligtende. Ønsker du herefter at købe flere samtaler a 60 min, vil prisen være 900,- pr. samtale (med mulighed for klippekortsrabat). Konsultationerne kan være berettiget til tilskud gennem Sygeforsikringen Danmark eller en privat sundhedsforsikring.

Online konsultationer tilbydes

Mange af mine klienter vælger at tage konsultationerne online, da det sparer en del tid og transport. Den mulighed vil jeg naturligvis også tilbyde dig. Ligesom du er hjerteligt velkommen i min hyggelige klinik i Skørping en halv time syd for Aalborg.

Er der ventetid?

Der er gjort plads i min kalender, så der altid er ledige tider til en gratis samtale med kort varsel. Det er vigtigt for mig, du får hjælp hurtigt.

Vil du i gang med et forløb, kan der forekomme kortere ventetid. Jeg bestræber mig på, at alle kan få tid indenfor en uge.

Laura Kjær Jacobsen hjælper ved barnløshed, graivditet, efter fødseslreaktioner og fertilitetsbehandling

Fertilitet & Familiedannelse

Laura Kjær Jacobsen

Jyllandsgade 46, 9520 Skørping
T: 60635720
E: Familiedannelse@outlook.com