Velkommen her! Jeg glad for, at du er klar til at række ud og få hjælp

Sådan booker du en samtale

Du kan enten sende mig en mail på eller sms. Fortæl gerne lidt om dig selv og din situation, så finder vi i fællesskab en tid der passer dig.

Jeg svarer altid

Ind imellem oplever jeg, at mails lander i min spam-indbakke. Ligesom svar fra mig kan havne i din spam. Jeg svarer altid på de henvendelser jeg modtager. Hvis ikke du har hørt fra min inden to hverdage, så kan det være fordi din mail ikke er nået min indbakke. Derfor – send mig endelig bare en sms på 60635720 og forhør dig, hvis ikke jeg har svaret dig 🙂

Gratis afklarende samtale

Hvis du gerne vil have afklaret, om jeg er den rette til at hjælpe dig, er du velkommen til at booke en gratis afklarende samtale. Den varer ca. 30 minutter. Vi vil tale sammen om det du kæmper med og du vil få en fornemmelse af hvordan jeg kan hjælpe dig. 

Mulighed for tilskud og rabatter

Samtaler kan være berettiget til tilskud gennem Sygeforsikringen Danmark (300 kr pr. samtale og maks 3000 kr i alt)

Online konsultationer tilbydes

En del af mine klienter vælger at tage konsultationerne online, da det sparer en del tid samt transport og kan være en fordel, hvis man er bosiddende langt væk.

Den mulighed vil jeg naturligvis også tilbyde dig. Ligesom du er hjerteligt velkommen i min hyggelige klinik i Skørping en halv time syd for Aalborg. 

Laura Kjær Jacobsen hjælper ved barnløshed, graivditet, efter fødseslreaktioner og fertilitetsbehandling

Fertilitet & Familiedannelse

Laura Kjær Jacobsen

Jyllandsgade 46, 9520 Skørping

T: 60 63 57 20

E: Familiedannelse@outlook.com