Minikursus: 3 metoder som hjælper dig, der kæmper med en efterfødselsreaktion, fødselsdepression, eller på anden vis har det svært efter du er blevet forældre

Få 3 konkrete redskaber du kan bruge til at få det bedre her og nu

Efter kurset bliver du i stand til:

  • At håndtere og regulere svære tanker og følelser
  • Mærke at du er en god nok forældre – også selvom du har det svært
  • At styrke din og dit barns relation til hinanden
  • At “trække vejret frit” igen og begynde at få det bedre

Hvem er jeg?

 

Jeg hedder Laura Kjær Jacobsen, Jordemoder og uddannet kandidat i pædagogisk psykologi.

Jeg arbejder som familiedannelses-terapeut og jeg hjælper mennesker, som har det svært efter de er blevet forældre og måske har en efterfødselsreaktion eller en fødselsdepression.

Det gør jeg  blandt andet fordi jeg selv havde en efterfødselsreaktion da jeg blev mor til mit mellemste barn.

Jeg ledte, men fandt aldrig fagligt kompetent og omsorgsfuld hjælp, hvor der også var plads til at mit barn kunne være med på sidelinjen under samtalerne hvis jeg havde brug for det.

Derfor læste jeg pædagogisk psykologi og specialiserede mig i de psykologiske processer ved familiedannelse, og hjælper i dag andre, der har det svært og kæmper, efter det er blevet forældre.

Det siger andre:

“Det gav mig mere lyst til at være mor at tale med dig. Jeg kom til at tro mere på at jeg godt kunne lytte til mig selv gøre det godt nok. Det blev lidt lettere. Det der nok gjorde forskel for mig var, at jeg følte du SÅ mig og jeg følte mig ikke forkert hos dig. Tak 🙏🧡 Bare TAK” 

-Mor med en fødselsdepression

“Jeg var blevet ramt af det hele med 120 km/t og var virkelig nede. Var slet ikke som jeg plejede. Det hjalp mig helt klart videre at have samtalerne med Laura. Jeg vil anbefale andre mænd at tage en snak med Laura, hvis man glemmer sig selv og man tænker det er mere hårdt for ens kæreste. Det kan virkelig komme sådan meget voldsomt lige pludselig”.

-Far med efter fødselsreaktion