Minikursus: Sådan hjælper og trøster du din urolige baby

Få en konkret og omsorgsfuld metode, som hjælper dit barn til at finde ro (hjælp til kolik, refluks, anden uro, gråd og dårlig søvn)

Efter kurset bliver du i stand til:

  • At hjælpe og trøste dit uroligt barn, på den bedste mulige måde
  • At berolige dit barn på en nænsom måde, uanset om det har kolik, gener af refluks, eller er uroligt af uforklarlige årsager
  • At berolige og styrke dig selv, når situationen er svær at være i

Hvem er jeg?

 

Jeg hedder Laura Kjær Jacobsen, Jordemoder og uddannet kandidat i pædagogisk psykologi.

Jeg arbejder som familiedannelses-terapeut og jeg hjælper mennesker der er udfordret i den fase af livet hvor de danner familie.

Det gør jeg  blandt andet fordi jeg selv havde en efterfødselsreaktion, da jeg blev mor til mit mellemste barn.

Jeg ledte, men fandt aldrig fagligt kompetent og omsorgsfuld hjælp, hvor der også var plads til at mit barn kunne være med på sidelinjen under samtalerne hvis jeg havde brug for det.

Derfor læste jeg pædagogisk psykologi og specialiserede mig i de psykologiske processer ved familiedannelse, og hjælper i dag andre, der har det svært og kæmper, efter det er blevet forældre.

Jeg har udviklet en metode, der er beroligende og hjælpsom for forældre til urolige spæd- og småbørn. Men du behøver ikke komme til mig i klinikken for at få hjælp. Kurset her lærer dig alle de dele af metoden, du selv kan gå igang med.

Det siger andre:

Det har bare været så godt, endelig af finde noget ordentlig vejledning i hvordan jeg trøster og hjælper min baby, når jeg nu ikke kan fjerne hendes smerter. Og det har bare virket. Hun falder virkelig i en dybere søvn, når jeg gør det på den måde Laura har lært mig.

Det var en stor overvindelse i starten, fordi jeg var vant til, at gå rundt med hende og fx lægge hende i slyngevuggen, når hun skulle sove. Men jeg er så glad for at, vi gjorde det, for det er blevet så meget lettere at trøste hende. For det første går det hurtigere. Og så er jeg heller ikke helt smadret bagefter, fordi jeg sidder godt og slapper af i kroppen samtidig med at jeg hjælper hende.

Jeg vil anbefale det her kursus til alle forældre. Det er så beroligende og kærligt og virker så naturligt og bare rigtigt at gøre det på den måde. Og så er det gratis!