Minikursus: Sådan hjælper og trøster du din urolige baby

Få en konkret og omsorgsfuld metode, som hjælper dit barn til at finde ro (hjælp til kolik, refluks, anden uro, gråd og dårlig søvn)

Efter kurset bliver du i stand til:

  • At hjælpe og trøste dit barn.
  • At berolige dit barn på en nænsom måde, uanset om det har kolik, gener af refluks, eller er uroligt af andre årsager
  • At berolige og styrke dig selv, når situationen bliver svær at være i

  Hvem er jeg?

 

Jeg hedder Laura Kjær Jacobsen. Jeg er uddannet jordemoder og kandidat i pædagogisk psykologi.

Jeg arbejder som terapeut. Jeg hjælper mennesker der er udfordret i den fase af livet hvor de danner familie.

Det gør jeg  blandt andet fordi jeg selv havde en efterfødselsreaktion, da jeg blev mor til mit mellemste barn.

Jeg ledte, men fandt aldrig fagligt kompetent og omsorgsfuld hjælp, hvor der også var plads til at mit barn kunne være med på sidelinjen under samtalerne, hvis jeg havde brug for det.

Derfor læste jeg pædagogisk psykologi og specialiserede mig i psykologiske processer når vi danner familie, og hjælper i dag andre, der har det svært og kæmper, efter de er blevet forældre.

Jeg har udviklet en metode, der er beroligende og hjælpsom for forældre til urolige spæd- og småbørn. Men du behøver måske ikke komme til mig i klinikken for at få hjælp. Kurset her lærer dig alle de dele af metoden, du selv kan gå i gang med.

Det siger andre:

Det har bare været så godt, endelig af finde noget ordentlig vejledning i hvordan jeg trøster og hjælper min baby, når jeg nu ikke kan fjerne hendes smerter. Og det har bare virket. Hun falder virkelig i en dybere søvn, når jeg gør det på den måde Laura har lært mig.

Det var en stor overvindelse i starten, fordi jeg var vant til, at gå rundt med hende og fx lægge hende i slyngevuggen, når hun skulle sove. Men jeg er så glad for at, vi gjorde det, for det er blevet så meget lettere at trøste hende. For det første går det hurtigere. Og så er jeg heller ikke helt smadret bagefter, fordi jeg sidder godt og slapper af i kroppen samtidig med at jeg hjælper hende.

Jeg vil anbefale det her kursus til alle andre forældre. Det er så beroligende og kærligt og virker så naturligt og bare rigtigt at gøre det på den måde. Og så er det gratis!