Om klinikken


Velkommen til en klinik med specialiseret
psykologisk og jordemoderfaglig  rådgivning og samtaleterapi

gratis sparring
 om Klinikken Fertilitet & Familiedannelse

Om Klinikken Fertilitet & Familiedannelse

I Klinikken Fertilitet & Familiedannelse arbejder jeg med samtaleterapi og psykologisk rådgivning af mænd, kvinder og par, der har det svært mens de arbejder på at blive forældre, venter barn og når de bliver forældre.

Familiedannelse omfatter de følelsesmæssige og fysiske processer vi er i, når vi ønsker at danne en familie, i forbindelse med graviditet, fødsel og i de første år efter fødslen. Ikke mindst omfatter familiedannelse uønsket permanent barnløshed og sorg over at at miste et lille barn, eller at blive forældre til et barn, som ikke er rask. Du kan læse mere om hvad jeg tilbyder i menuen.

Det som er særligt ved at komme i Klinikken Fertilitet & Familiedannelse er, at jeg har en dyb indsigt og en særlig forståelse af hele din livssituation.

Det er muligt fordi  jeg er uddannet kandidat i pædagogisk psykologi og samtidig trækker på mine mange års erfaring som jordemoder.

Det betyder, at jeg både kan hjælpe dig med det, som relaterer sig specifikt til familiedannelse, og det du i øvrigt har med i din historie, som måske stiller sig i vejen for dig netop nu.

 

Netop dette tilkendegiver mine klienter ofte, at de sætter pris på. De fortæller at de, føler sig forstået på en særlig måde hos mig – og at det hjælper dem i deres proces.

Klinikken er til for dig. Formålet med mit arbejde er, med omsorg og psykologisk indsigt, at værne om og styrke dit mentale helbred. Hvert eneste menneske, eller par jeg møder, står i sin helt særlige og meget personlige situation, med sin helt egen historie og egne forudsætninger.

Det er lige præcis dér vi begynder sammen, for at arbejde os hen imod, at du mærker større velbefinde og er i bedre følelsesmæssig balance –  på trods af dine svære livsomstændigheder. Dette vil kunne sprede sig som ringe i vandet i dine nære relationer, som ofte også vil være udfordrede af omstændighederne.

Jeg hjælper dig med, at skabe mere klarhed, ro og et større mentalt overskud, ved at hjælpe dig med at få indsigt i, hvad der er på spil hos dig. Jeg kan give dig et professionelt og omsorgsfuldt blik på din livssituation og være med til, at holde dig fokuseret på dine ønsker for dit liv.

Det er mit hjertelige ønske og fokus i mit arbejde sammen med dig, at du skal finde ind til en dagligdag med større trivsel, tryghed og et større følelsesmæssigt overskud på trods af dine udfordringer.

Inden vi beslutter os for at arbejde sammen, har vi altid en gratis afklarende samtale i telefonen. Under samtalen vil jeg lytte til din situation og du kan få svar på de spørgsmål og tanker du har. Du kan booke samtalen her

Her kan du også møde mig

Du er mere end velkommen til at sige hej via mine platforme på de sociale medier.

Eller følg Fertilitet & Familiedannelses podcast lige her.

Laura Kjær Jacobsen - Klinik for Fertilitet & Familiedannelse