Permanent ufrivillig barnløshed

Det kan være du er der hvor du overvejer at slutte behandlingen og skal til at se ind i en helt anden fremtid en du ønsker og håber.

Der hvor du kan mærke, det er tid at slutte kampen for at blive mor eller far. Til dig vil jeg bare sig, at jeg ved du har været uendeligt meget igennem, når du når her til.

Samtaler kan hjælpe dig med, at bearbejde den dybe sorg som følger med og samtidig holde dig fokuseret på dine ønsker og drømme for fremtiden. Det er vigtigt at bearbejde  dine følelser og tanker omkring dit liv, din beslutning og din fremtid, så det ikke kommer til at kaste unødigt lange skygger i dit liv fremover.

Gratis forsamtale

Jeg tilbyder altid en gratis og uforpligtende samtale, hvor du kan fornemme om jeg er den rigtige til at hjælpe dig, inden vi begynder vores samarbejde.

Samtalen kan foregå i telefonen, fysisk eller i mit online samtalerum. Du kan kontakte mig på almindelig vis eller booke online uforpligtende samtale online nedenfor.

Laura Kjær Jacobsen, Fertilitet & Familiedannelse

Laura Kjær Jacobsen, Fertilitet & Familiedannelse

Cand. pæd. i pædagogisk psykologi, jordemoder og samtaleterapeut

Hej og hjerteligt velkommen til Fertilitet & Familiedannelse.

Til dig der ikke kender mig, kan jeg sige, at jeg hjælper mennesker der oplever barnløshed og fertilitetsbehandling på nærmeste hold.

Jeg håber du finder hjælp her på siden gennem artikler, meditationer og Fertilitet & Familiedannelses podcast.

Overvejer du at komme i samtaleterapi hos mig (fysiske eller online), er du hjerteligt velkommen til, at booke en uforpligtende samtale med mig. Jeg vil glæde mig til at tale med dig og høre om din livssituation

 

Laura Kjær Jacobsen hjælper ved barnløshed, graivditet, efter fødseslreaktioner og fertilitetsbehandling

Her kan du også møde mig

Du er mere end velkommen til at sige hej via mine platforme på de sociale medier.

Eller følg Fertilitet & Familiedannelses podcast lige her.