Priser

Fertilitet & Familiedannelse

Gratis afklarende samtale

Forud for et forløb, tilbyder en gratis uforpligtende samtale. Under vores samtale vil jeg lytte til, hvordan du har det og du vil få mulighed for, at finde ud af om er den rette til at hjælpe dig. Du kan booke den tid til for samtalen, der der passer dig bedst i on-line booking eller kontakte mig på almindelig vis på mail familiedannelse@outlook.com eller mobil 60635720

Samtaler á 60 minutter 

900,- kr

Prisen gælder uanset om du kommer alene, eller om i deltager sammen som par eller familie.

Samtalerne foregår på klinikken i Skørping eller i Fertilitets & Familiedannelses krypterede online samtalerum.

Køb et klippekort

At vælge et klippekort skaber et positivt commitment til din proces. Du vil kunne flytte dig meget længere, fordi du kommer mere i dybden og arbejder med det, du kæmper med igennem længere tid.

Klippekort á 3 sessioner

2500,- kr

Du sparer 200 kr.

KLippekort á 6 sessioner

4900,- kr

Du sparer 500

Når jeg har fået indsigt i det du kæmper med, i forbindelse med vores gratis afklarende samtale, kan jeg hjælpe dig med at vurdere om det giver god mening for dig at vælge et klippekort.

Mit mål er, at du bliver hjulpet og får det bedre. Hvis du efter første session, mod din forventning ikke ønsker at fortsætte, refunderes klippekortet selvfølgelig, fratrukket prisen for en enkelt samtale.

Klippekort á 9 sessioner

7300,- kr

Du sparer 800 kr.

KLippekort á 12 sessioner

9700,- kr

Du sparer 1100

Muligheder for tilskud

Sygeforsikringen Danmark giver tilskud til samtaler med forældre og fødseslrelateret indhold, med 300 kr. pr konsultation. Maks 3000 kr i alt.

Da jeg ikke er cand. psych. aut. modtager jeg desværre ikke mod klienter, henvist med tilskud fra den offentlige sygesikring

ved afbud

Afbud bedes givet senest 24 timer før en session på sms 60635720. På den måde har jeg mulighed for at give tiden til en anden, som venter på at få en tid hos mig.