Psykologer i Aalborg og Nordjylland– sådan finder du en med kort ventetid

Mange psykologer i hele Danmark har lang ventetid. Det gælder også dem som har base i Aalborg og Nordjylland. Det er sådan, fordi de har ydernummer og dermed er forpligtet til, at modtage klienter gennem det offentlige henvisningssystem.

Det kan være, at du lige nu er indstillet på og parat at gå i terapi. Så kan det være svært, at skulle vente i 6-12 måneder på, at komme til  psykolog gennem henvisning fra din egen læge. Ventetiden kan være svær og det kan for nogle betyde, at de får det værre inden de kommer til hos en psykolog.

Hvis du har det sådan og du leder efter en psykolog eller terapeut i Aalborg eller Nordjylland, kan det derfor måske give mening, at kigge efter psykologer eller terapeuter, der ikke har et ydernummer.

Mulighed for tilskud til psykologer i Aalborg og Nordjylland

Selvom du prioriterer, at få hjælp hurtigere, er der stadig rig mulighed for økonomisk tilskud til psykolog og terapeutisk hjælp.

I mange tilfælde, kan du her få et tilskud på ca. 300 kr. pr. samtale, hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark, eller fuld dækning hvis du har en privat sundhedsforsikring fx gennem din arbejdsplads.

Dette gælder også tilskud til ikke autoriserede psykologer og terapeuter – fordi mange sundhedsforsikringer i dag er villige til, at lytte til dine behov og ønsker, i forhold til valg af psykolog eller terapeut, hvis du beder specifikt om det.

Find en psykolog eller terapeut i Aalborg eller Nordjylland, der passer til dig

Leder du efter en psykolog eller terapeut i Aalborg eller Nordjylland, som er specialiseret i forbindelse med barnløshed, graviditet, fødsel, spæd-, småbørn og parterapi? Eller har du en fødselsdepression eller en efterfødselsreaktion?  Så læs videre her!

Cand. pæd. i pædagogisk psykologi og Jordemoder Laura Kjær Jacobsen, har en fysisk i klinik i Skørping og en online praksis som naturligvis dækker hele Danmark. Laura er specialiseret i, at hjælpe mennesker der har behov for terapi og psykologisk hjælp i den periode af livet hvor de arbejder på at skabe en familie og bliver forældre.

Fordi Laura Kjær Jacobsen har en baggrund som Jordemoder og Cand. pæd.  pædagogisk psykologi, er hun ikke forpligtet til at tage klienter igennem det offentlige henvisningssystem.

Det betyder, at hun kan fokusere sine faglige kompetencer og  du kan få hjælp hurtigere hos hende. Så hvis du søger psykologhjælp og terapi i forbindelse med…

  • Barnløshed/fertilitetsbehandling/graviditetstab
  • Graviditet/abort
  • Fødsel/ Fødselsforberedelse/ efterfødselssamtale/ bearbejdning af fødselsoplevelse
  • Præmatur fødsel/ syge småbørn /handicappede småbørn
  • Fødselsdepression/efterfødselsreaktion
  • Familielivet med spæd- og småbørn
  • Parforhold og parterapi
  • Tab og sorg blandt voksne og børn

…kan du booke en gratis afklarende samtale med Laura og blive klogere på om hun er den rette til at hjælpe dig/jer igennem det i kæmper med lige nu.

Gratis afklarende samtale sikrer du vælger den rette psykolog eller terapeut

Flere og flere terapeuter og psykologer har i dag et tilbud om en gratis afklarende samtale, forud for, at du beslutter dig for, om i skal arbejde sammen.

Det er din mulighed for, at mærke efter om du og den terapeut du har i kikkerten, har en god kemi uden det koster noget.

Forskning viser nemlig, at netop dette er helt afgørende for om jeres samtaler betyder, at du får det bedre. Lige såvel som, at det er afgørende at den psykolog eller terapeut du vælger har en særlig viden inden for netop de problemer du kæmper med.

Find den rette psykolog eller terapeut i Aalborg og omegn

Hvis du  kæmper med noget andet og gerne vil guides til, hvordan du finder den rette psykolog eller terapeut – som passer til dig, så kan du læse mere i denne artikel om hvad du bør have fokus på, for at vælge rigtigt fra start.

 

Hvis du søger netop hjælp i forbindelse med de områder, Laura Kjær Jacobsen har specialviden om, er du velkommen til at booke en gratis samtale med hende og blive klogere på din situation – samt hvilken form for hjælp der kunne være den rigtige for dig.

 

Laura Kjær Jacobsen, Klinikken Fertilitet & Familiedannelse

Laura Kjær Jacobsen, Klinikken Fertilitet & Familiedannelse

Cand. pæd. i pædagogisk psykologi, jordemoder og samtaleterapeut

 

Hej og hjerteligt velkommen til Fertilitet & Familiedannelse.

Til dig der ikke kender mig, kan jeg sige, at jeg hjælper mennesker der er i vanskelige livssituationer,  mens de kæmper for at blive forældre, er i fertilitetsbehandling eller venter barn, når det har født og bliver forældre.

Jeg håber du finder hjælp i artikler, øvelser og visualiseringer her på siden eller i Fertilitet & Familiedannelses populære pod cast

Har du behov for mere hjælp, tilbyder jeg samtaleterapi on-line og i min fysiske klinik i Skørping. Du er altid velkommen til at kontakte mig for en gratis forsamtale om dine udfordringer.

Har du brug for hjælp?

Kontakt mig for en gratis afklarende samtale i telefonen.

Under vores samtale vil jeg lytte til, hvordan du har det og du vil få mere klarhed over din situation og dine muligheder.

Du vil få helt konkrete ting med fra vores samtale, som du med det samme kan bruge til, at afhjælpe den situation du står i.

Tilbuddet gælder også dig der læser med som pårørende.
Samtalen kan give dig indsigt i, om den du er bekymret for, har behov for hjælp. Og du vil få viden om hvad du kan gøre for, at støtte vedkommende bedst muligt.

eller tag det gratis minikursus:

3 metoder der hjælper dig, der kæmper med en efterfødselsreaktion, fødselsdepression, eller på anden vis har det svært efter du er blevet forældre

(Kurset er ikke møntet på salg – men alene på at hjælpe dig videre og inspirere dig til hvad du selv kan gøre for at få det bedre her og nu).

 

Laura Kjær Jacobsen - Klinik for Fertilitet & Familiedannelse

Her kan du også møde mig

Du er mere end velkommen til at sige hej via mine platforme på de sociale medier.

Eller følg Fertilitet & Familiedannelses podcast lige her.

Laura Kjær Jacobsen - Klinik for Fertilitet & Familiedannelse

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få inspiration og psykologisk indsigt der kan skabe bevægelse i dit liv, mens du kæmper med at få et barn, er gravid eller når du bliver forælder.

Du får samtidig adgang til et super konkret og brugbart podcast afsnit, som kan medvirke til at flytte dig fra bekymringer og tankemylder, over i en følelse af tillid og ro.

Mange tak, du er nu tilmeldt mit nyhedsbrev.