Kære du, som får hjælp til at blive mor eller far gennem fertilitetsbehandling.

 

Du er underlagt en hel masse strukturer i sundhedsvæsenet, som har betydning for, hvornår du potentielt kan blive gravid. Og dermed også for, hvor længe du skal leve med følelsen af at blive kastet rundt imellem fertilitetsklinikkens behandlingskapacitet, åbningstider, din cyklus, de positive prøvesvar og måske flere andre faktorer som også spiller ind på, hvornår du potentielt kan komme til at sidde med dit eget lille barn i armene.

 

Den struktur er uendeligt stressende at skulle være en del af, når ønsket om et barn er så ubeskriveligt.

 

Julelukning på klinikkerne, er for mange af jer en realitet, der betyder måske at du må se endnu længere ind i fremtiden. Det er så svært!!!

 

Og det kan være frustrerende at høre at pausen kan bruges til noget positivt, når det eneste man gerne vil er, at komme ud af det dødvande man står i.

 

Når noget spænder ben for, at vi kan komme videre i vores behandling, kan man tænke sig selv halvt skør– hvis man mærker stress og ikke kan ændre på sin situation er det frustrerende. Når vi skal ind og skabe overskud for os selv her, så er det godt at tage en smutvej.

 En smutvej til ro i de ufrivillige pauser

En smutvej til et åndehul – hvor du igen mærker lidt ro indvendig – mærker noget der føles rart! Her er målrettede meditationer, en helt igennem fantastisk genvej til en pause fra tankerne og frustrationerne. Derfor har jeg lavet en meditation netop til dette blogindlæg.

 

En meditation som fokuserer på at trænge igennem tankestrømmen og få det som dræner dig, til at fylde mindre. Meditationen kan skabe dejlige momenter af ro som, du kan tage med dig når du vender tilbage til virkeligheden.

Prøv den af og se hvad det gør for dig.

 

Den findes her og hedder “hjælp til at finde ro…”

 

Kærlig hilsen

 

Laura