Urolige spædbørn og småbørn

Nænsom metode hjælper børn og forældre

Jeg tilbyder forløb, hvor jeg hjælper jer med, at håndtere den virkelig svære situation i er i lige nu. Børn kan være urolige gennem lang tid, så det er ekstremt vigtigt du også begynder, at tage hånd om dig selv, så du bevarer dine kræfter. 

Jeg anvender en virksom og nænsom terapeutisk metode, der både hjælper dig og dit barn godt igennem denne svære tid. En metode som også du/i lærer, at anvende hjemme hos jer selv. 

Du kan læse en artikel, jeg har skrevet om det at være forældre til urolige børn her.  

Gratis minikursus – hjælp til selvhjælp

Nedenfor finder du adgang til et minikursus, som giver dig en forsmag på metoden. Kurset er hjælp til selvhjælp og kan inspirere dig til, at hjælpe dit barn og dig selv bedst muligt igennem denne svære fase i jeres familie

Hjælp igennem  en-til-en forløb

Der kan være mange grunde til uro. og mange særlige forhold som gør sig gældende hos dig. Når vi samarbejder om metoden, i en-til-en eller familieebaserede forløb, kan vi tage udgangspunkt i det, som gør det særligt udfordrende for dig/jer.

Vi kigger både på jeres rent praktiske udfordringer og i får værktøjer til at håndtere dem i forløbet. Ligesom vi arbejder med de erfaringer og oplevelser i har med jer, der kan gøre det ekstra svært, at være i denne, i forvejen, meget vanskelige situation.

Metoden er ikke et quick-fix, men en hjælp til at reducere stress hos både forældre og barn. Den sikrer, at i kommer så godt igennem den her fase i jeres liv, som muligt. 

Den vil give jer mere ro, som i de fleste tilfælde vil sprede sig til jeres barn. Hvordan det hænger sammen kan du læse mere om i artiklen, som jeg linker til ovenfor. Eller du kan høre mig fortælle om det i minikurset.

Hvor lang tid tager et forløb?

Jeg ville ønske jeg kunne give et klart svar her. Det er individuelt. Derfor vil jeg opfordre dig til at ring til mig og fortælle lidt om jeres situation, så kan jeg svare med udgangspunkt i din virkelighed.

Uforpligtende forsamtale

Overvejer du at komme i forløb hos mig? Jeg tilbyder altid en gratis og uforpligtende forsamtale i telefonen, bare ring 60635720. Her kan du også få et bedre indtryk af om jeg er den rette til at hjælpe jer.

Du er velkommen til kontakte mig på telefon/sms  60635720 eller mail familiedannelse@outlook.com for booking af en tid.

Laura Kjær Jacobsen, Fertilitet & Familiedannelse

Laura Kjær Jacobsen, Fertilitet & Familiedannelse

Cand. pæd. i pædagogisk psykologi, jordemoder og samtaleterapeut

 

Hej og hjerteligt velkommen til Fertilitet & Familiedannelse.

Til dig der ikke kender mig, kan jeg sige, at jeg hjælper mennesker der er i vanskelige livssituationer,  mens de kæmper for at blive forældre, er i fertilitetsbehandling, mens de venter barn eller når de har født og bliver forældre.

Jeg håber du finder hjælp her på siden gennem artikler, meditationer og Fertilitet & Familiedannelses podcast.

Overvejer du at komme i samtaleterapi hos mig (fysisk eller online), er du hjerteligt velkommen til, at booke en uforpligtende samtale med mig. Jeg vil glæde mig til at tale med dig og høre om din livssituation

 

Er du forældre til et uroligt lille barn?

Så er der gratis hjælp at hente lige her, i dette minikursus.

Laura Kjær Jacobsen hjælper ved barnløshed, graivditet, efter fødseslreaktioner og fertilitetsbehandling

Her kan du også møde mig

Du er mere end velkommen til at sige hej via mine platforme på de sociale medier.

Eller følg Fertilitet & Familiedannelses podcast lige her.